Lions Club Keerbergen Drie Dennen

We Serve

Lions Club Keerbergen Drie Dennen schenkt 18.000 Euro aan Lokale goede doelen

Dankzij de opbrengst van onze Lionstombola hebben we vandaag de integrale opbrengst kunnen verdelen onder onze sociale werken! Zo ontvingen OOOC Ter Heide en Rozemarijn vzw elk een cheque van 8.000 Euro en Komaraf Keerbergen kreeg een cheque van 2.000 Euro van onze Lions Club Keerbergen Drie Dennen. In totaal dus 18.000 Euro! En dat allemaal dankzij jullie aankoop van lotjes van onze tombola! We kunnen het niet genoeg zeggen, bedankt aan alle deelnemers en sponsors!

“In naam van de meer dan 60 gezinnen en alleenstaanden in precaire situaties (financiële en/of sociale), die wij met onze welzijnsschakel in ons eigen Keerbergen intussen reeds bereiken, nogmaals hartelijk dank voor de mooie gift die ik gisteren op een aangename wijze mocht ontvangen.”

Greet – Komaraf

“Bedankt voor dit heugelijk nieuws en ja, de tombola was een schitterend initiatief. Het siert jullie dat jullie, in deze moeilijke tijden, toch een andere succesvolle opbrengstactiviteit hebben kunnen uitwerken. Alleen spijtig dat ik niks heb gewonnen met de tombola :-), want er waren heel mooie prijzen.”

Koen – Rozemarijn

“Dit is een fantastisch geschenk. De overheid subsidieert onze werkingskosten, voor alle extra’s zijn we aangewezen op giften. De centen gaan naar de aankoop van zonneluifels, waardoor onze kinderen in de schaduw kunnen eten en spelen.”

Maarten – Ter Heide