Activiteiten

Binnen onze club worden ook nog tal van andere activiteiten georganiseerd voor en door onze leden. Deze hebben als voornaamste doel de vriendschap te onderhouden. Op deze activiteiten worden vaak ook de partners en/of kinderen uitgenodigd.

Culturele en sportieve aktiviteiten

Op regelmatige basis worden klassieke concerten georganiseerd met optredens van nationale en internationale orkesten en solisten.
Minstens één maal per jaar gaat de club op weekend en wordt er een cultureel interessante stad bezocht. Zo werden in het verleden reeds onder meer Barcelona, Praag, Boedapest, Riga en Krakau aangedaan.
Aan de kinderen van onze leden wordt eveneens gedacht: voor hen wordt meestal een ludieke fiets- of wandeltocht in de streek georganiseerd.

Andere aktiviteiten

Tot onze traditionele activiteiten behoren onder meer het bijwonen van nationale en internationale conventies, deelname aan het Europaforum, het bijwonen van de zonevergaderingen en het bezoeken van bevriende Lionsclubs en de door deze clubs georganiseerde evenementen.
Ook organiseren wij op jaarbasis twee ladies-nights en onze bestuurswissel vindt plaats in aanwezigheid van onze partners