Fondsenwerving

Onze goede doelen vergen financiële middelen en van oudsher zetten onze leden zich dan ook in om die in te zamelen. Jaarlijks organiseren wij hiervoor diverse activiteiten. Het succes van deze activiteiten en van de daarbij horende sponsoring zijn onmisbaar voor de goede werking van de goede doelen welke wij steunen.

Mosselfeest

September
Elk jaar, in de maand september, ondersteunen wij het mosselfeest van Rozemarijn. Hier steken we samen met het personeel van Rozemarijn, daadwerkelijk de handen uit de mouwen. Alles wordt door ons zelf bereid en opgediend, nl. mosselen kuisen en koken, frieten bakken, dranken bedienen, de zaal klaarmaken en opkuisen enz. En voor diegenen die geen mosselen lusten, hebben we stoofvlees met frietjes of koude schotels. De 700 a 800 aanwezigen bewijzen telkens het succes van deze formule. De opbrengst hiervan gaat dan ook volledig naar Rozemarijn.

Cultuurevent

Oktober

Elk jaar organiseren we met Lions Club Keerbergen een culturele avond in de Podiumzaal van het gemeenschapscentrum van Keerbergen. Deze zaal is gelegen in het nieuwe gedeelte van het gemeenschapscentrum en heeft een telescopische tribune met 300 zitplaatsen.
Tijdens de pauze van de voorstelling ontvangen we onze gasten met een hapje en een drankje in de polyvalente zaal. De opbrengst van deze avond gaat ook integraal naar onze sociale doelen.

Nora's Golf Cup

Mei

Sinds enkele jaren organiseren we in de maand Mei onze Nora’s Golf Cup. De wedstrijd, waarin u samen speelt met een Celebrity Golfer, zal ook dit jaar weer plaatsvinden op de Keerbergen Golf Club. Met zijn prachtige ligging aan het meer van Keerbergen is dit één van de mooiste golfbanen van Vlaanderen. Doel van de Nora’s Golf Cup is uiteraard ook opnieuw geld inzamelen voor onze sociale doelen, in het bijzonder voor de ALS-Liga.

Gala-Avond

Juni

Onze Gala-avond die jaarlijks in de maand juni wordt georganiseerd is intussen een begrip geworden in de regio. Het is vooral door de opbrengst van dit feest, dat we onze aanzienlijke steun aan de minder bedeelden kunnen geven, en dit dankzij uw aanwezigheid, onze sponsors, onze adverteerders en de opbrengst van onze Tombola. Elk jaar is deze tombola meer dan de moeite, gezien de hoofdprijs ter waarde van 1.000 Euro. Behalve deze hoofdprijs zijn er nog verschillende andere waardevolle prijzen.